En partenariat avec Skiset

NO. 1 in skiverhuur

Informatie en reserveringen

+33 1 41 12 97 97

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 19:00 uur

Zaterdag: 10:00 tot 19:00 uur

1. BESTEMMING
2. HUURDATA
Skihuur t/m  
Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen (v.a. 17:00 uur)
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

austrian

U heeft een promo-code

Met uw promotiecode geniet u van een extra korting op de online skiverhuur.

 

Skiverhuur Baqueira-Beret

Gelegen in het Spaanse Pyreneeënmassief van Lérida, in het uiterste Oosten van de Aràn vallei, bestaat het skioord uit 3 grote zones: Baqueira, Beret en Bonaigua. Alle drie zijn via weg of skilift bereikbaar, en beschikken over een skigebied dat pistes biedt voor alle niveaus: vanaf de Tuc de Dossau, te Berte, tot de Tuc de la Llança, in het gebied van Bonaigua.

Skiverhuur Baqueira-Beret:

Verhuur ski-uitrusting met Skiset Baqueira-Beret

U hebt een skiverblijf geboekt in een Europees skistation dat behoort tot het Skiset-netwerk ?

Bij uw aankomst in het station nodigen we u uit in onze Skiset-winkel aan Baqueira-Beret . En als u zich op dat moment nog niet al te best kunt oriënteren, bekijk dan het interactief plan dat wij u aanbieden. Zo weet u perfect waar u verblijft en waar onze winkel zich bevindt.

Goedkoop skihuur aan Baqueira-Beret

U wilt uw ski's huren nog voor u naar de bergen vertrekt aan Baqueira-Beret? Skiset biedt u de kans om online uw skimateriaal te kiezen uit een zeer groot assortiment. Bij aankomst op uw bestemming kunt u het ophalen in een skiverhuurwinkel ann Baqueira-Beret die behoort tot het netwerk. Een zeer praktische, maar ook voordelige oplossing : wij bieden u immers een zeer aantrekkelijke korting op de huurtarieven voor ski's in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk of Italië. Bekijk de aangeboden formules online en maak de juiste keuze !

Snowboardverhuur Baqueira-Beret

Wilt u uw verblijf in de bergen goed voorbereiden en kostbare tijd winnen bij uw aankomst in het station aan Baqueira-Beret? Wacht niet langer en surf naar de Skiset-site om online een snowboard te huren. Ontdek onze verschillende gamma's snowboardmateriaal en kies de plank die het best is afgestemd op uw niveau. Profiteer van een bijzonder aantrekkelijk huurtarief en van de tips van een ervaren deskundige bij de overhandiging van uw ski materiaal in het station. De keuze van uw materiaal kan bepalen of uw verblijf een succes wordt of niet. Besteed er dus voldoende aandacht aan. Laat uw vakantie niet bederven, vertrouw op Skiset !

Newsletter